KZM

De producenten van energie leveren energie aan het netwerk. Uw netbeheerder levert deze energie bij uw bedrijf af. Vervolgens stuurt de energieleverancier een factuur naar u. In de splitsingswet is vastgelegd dat energieleveranciers geen netbeheerder mogen zijn en andersom. De netbeheerders blijven nutsbedrijven en de energieleveranciers concurreren op de vrije markt. De energieleverancier is dus wel een handelaar in energie, maar heeft geen rol in het transport van energie naar uw aansluiting. Dus als u wisselt van leverancier komt u nooit zonder stroom te zitten.

Wel kan het zijn dat u zonder leverancier zit omdat u bent verhuist of geen overeenkomst heeft. Om te voorkomen dat dit problemen op gaat leveren kunnen wij voor u een spoedinhuizing doen.

Een reguliere aanvraag voor een nieuw energiecontract duurt doorgaans 4 tot 6 weken. Dit duurt daarom ook te lang wanneer u al een aankondiging tot afsluiting heeft ontvangen vanuit uw netbeheerder of leverancier. Deze websites hanteren een gangbare overstap met 14 dagen bedenktijd. Echter via ons is een ''spoedaansluiting'' wél mogelijk!

Laat het ons zo snel mogelijk weten. Neem telefonisch contact met ons op! Dan regelen wij het direct.

Eveneens laten wij de netwerkbeheerder weten wat de huidige situatie is en regelen uw aansluiting.