GROOTZAKELIJK

Of uw bedrijf, ziekenhuis, verzorgingstehuis, fabriek, valt onder dit type verbruiker ‘grootzakelijk energie’ hangt mede af van uw aansluitcapaciteit. Onderstaande voorwaarden bepalen of u in de categorie ‘energie grootzakelijk’ valt:

*groter dan 3 X 80 Ampère.
* Een gasaansluiting groter dan 40 m³/ uur, (≥G40)

Daarnaast zijn er nog twee kenmerken van een grootverbruiker energie:

* Maandelijks betaalt u een factuur op basis van het werkelijke energieverbruik
* U ontvangt drie aparte facturen: een van de netbeheerder voor het netbeheer. Een van de energieleverancier voor de levering van grootzakelijk gas en stroom. Tot slot ontvangt u een aparte factuur van de meetdienst.

Wanneer bovenstaande kenmerken voor u van toepassing zijn, kunt u contact opnemen en wij komen dan langs, om met u uw energie te vergelijken, voor uw grootzakelijke aansluiting. Daarnaast kijken we ook naar uw meetdienstkosten en netbeheer kosten.

Omdat u gebruik maakt van grote hoeveelheden stroom en of gas zijn er op het verbruik ook andere voorwaarden van toepassing. Wij kunnen u een overzichtelijk aanbod doen en een hele scherpe prijs bieden. Waaronder de mogelijkheid om af te nemen op basis van dagmarkt (APX en LEBA). Waardoor uw kosten voor stroom en of gas aanzienlijk dalen.

De energiebeurs APX opereert sinds de oprichting in 1999 als een onafhankelijk elektronisch handelsplatform. De kernactiviteit is de spotmarkt voor elektriciteit. Distributeurs, producenten, handelaren en industriële eindgebruikers kunnen er voor de dag van morgen elektriciteit kopen en verkopen. De handel in elektriciteit vindt een dag voor levering plaats. De marktpartijen leggen hun orders volledig geautomatiseerd in, waarna vraag en aanbod worden geanalyseerd en marktprijzen tot stand komen voor de volgende dag, per uur gedifferentieerd.
Besparen op meetdiensten

U bent als (groot)zakelijke klant vrij in in uw keuze voor een meetbedrijf. Vaak is dit niet bekend. Ecosale biedt via Het Meetbedrijf gemiddeld 15%-20% besparing op deze kosten door scherp onderhandelde tarieven bij uw huidige netbeheerder.

Als u uw stroom en gas rekening serieus neemt en u wilt een kosten besparing realiseren voor uw onderneming, vraag dan om een expert.

Stuur ons een mail onder vermelding van grootzakelijk. Wij komen bij u langs op afspraak en zullen voor u het beste aanbod regelen.